Instagram | Facebook

Tijdelijk in de zorg

Sinds de 2e lockdown in de horeca, werken wij met drie collega’s tijdelijk in de zorg met demente bejaarden! We proberen hun enkele liefdevolle uurtjes te geven! We zijn dankbaar ons steentje bij te mogen dragen! Deze ziekte gun je niemand, dus steun de Hersenstichting!?

Iemand zei ooit: Wanneer je houdt van iemand met dementie, verlies je hem of haar elke dag een beetje meer.” Wanneer de diagnose wordt gesteld en hij/zij verschillende fases doorloopt, wanneer verzorging noodzakelijk is en uiteindelijk bij het sterven. Dit noemt men ′′Ambiguous Loss." Ik zou niemand dementie wensen! Naarmate de hersenen langzaam sterven, veranderen mensen met dementie fysiek en herkennen zij vaak uiteindelijk hun geliefden niet meer. Ze kunnen bedlegerig worden, niet bewegen en niet eten of drinken.

Ik hoop dat steeds meer mensen weet hebben van dementie en realiseren dat we door het (meer) herkennen zowel de mens met dementie als zijn naasten kunnen steunen.

#alzheimernederland #ommetje #carintreggeland

Tijdelijk in de zorg
Helaas kan Instagram niet geladen worden
unreachable

We hebben u nu van alles verteld en laten zien op deze website. De rest willen we u graag zelf laten beleven en ervaren! Dus wees nieuwsgierig en...

Bel reserveer en ervaar!

0541 - 35 13 65